понеділок, 18 листопада 2013 р.

Екскурсія на підприємство "ОСА"

11 жовтня учні нашої школи разом з керівниками клубу «Шкільна академія підприємництва» вчителями Хаврусь І.М. та Альохіною К.О. здійснили екскурсію на підприємство ТМ «Оса». ЧП «ОСА» відоме, як виробник пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, було засновано в 1998 році в місті Херсоні і пройшовши природний шлях розвитку, сьогодні підприємство виросло в одного з найбільших виробників заморожених напівфабрикатів на Україні, і зайняло позицію лідера у виробництві напівфабрикатів вручну. На підприємстві ми мали змогу переконатися у високій якості продукції. Тут проводиться обов'язковий контроль вхідної сировини та готової продукції двома акредитованими лабораторіями. Також ми дізналися, що підприємство використовує свіже, не морожене м'ясо, що істотно покращує смакові характеристики напівфабрикатів. Так у Києві на Міжнародній виставці був проведений дегустаційний конкурс і пельмені «Мамині» ТМ «ОСА» отримали золоту медаль і диплом за високу якість і відмінний смак.

   Асортимент напівфабрикатів постійно збільшується і вдосконалюється . На сьогоднішній день у фірмовому магазині можна побачити понад 50 найменувань продукції ТМ «ОСА» (голубці, млинці, чебуреки, манти, піца, відбивні, котлети і ще безліч інших смачних виробів). Ми дізналися, що дане підприємство забезпечує роботою 260 людей і перебуваючи в цеху, ми мали змогу побачити повністю процес виробництва пельменів із самого початку – замісу тіста до пакування пельменів ті їх транспортування в холодильні камери.


На сьогоднішній день дана продукція добре відома на Україні і не втомлюється радувати своїх клієнтів. Слід відзначити, під час бесіди з керівником підприємства Урсуленко О.А. ми дізналися проте, що виробництво і реалізація продукції за останні роки збільшилися в чотири рази. Планується реалізація продукції на ринки Європи.



Немає коментарів:

Дописати коментар