пʼятницю, 6 вересня 2013 р.

День народження

Ура! Ми народились! 

    Ми - це шкільний клуб підприємництва "Соняшник" при Антонівській загальноосвітній школі №18 м. Херсона.

   5 вересня 2013 року у нашій школі відбувся Круглий стіл - зустріч з відомим приватним підприємцем нашого міста Урсуленко О.А. 
   Вже другий рік поспіль учні нашої школи отримують перемогу у Всеукраїнському конкурсі "Молодь тестує якість". Але особливо учням запам'яталася перевірка та тестування якості вареників вітчизняних виробників. Ця робота була визнана найкращою та отримала перше місце у Херсонській області. Саме вареники торгівельної марки "ОСА", які випускає приватне підприємство "Урсуленко О.А.", були визнані найкращими. Тому ми і запросили на відкриття нашого шкільного клубу Олексія Анатолійовича.


   Він розповів про свою діяльність, про те,  як починав своє власне підприємство. Члени клуба змогли задати питання, на які наш почесний гість із зідоволенням відповів. 

   Окрім того на відкритті ШКП були присутні координатори проекту "Шкільна академія підприємництва 2" у Херсонській області Гончаренко Л.А. та Філончук З.В. Вони більш детально розповіли про Міжнародний проект "Шкільна академія підприємництва", який започаткували наші друзі з Польщі.



  У кінці Круглого столу відбулося урочисте вручення посвідчень членам шкільного клубу, тому цей день ми вважаємо днем народження нашого клубу "Соняшник"!
   Якщо вам цікаво побачити на власні очі все те, що відбувалося у цей день, дивіться телерепортаж на ТРК "Скіфія" 9 вересня о 8.00.

1 коментар:

  1. Я хотів би довести це до відома громадськості про те, як я вступив у контакт з містером Педро після того, як втратив роботу на лісопильні та отримав відмову у кредиті банком та іншими фінансовими установами через мій кредитний рейтинг. я не міг сплатити гроші за дітей. Я запізнився на рахунки, мене збиралися вигнати з дому через неможливість оплатити оренду, саме в цей період моїх дітей забрали у мене прийомні сім’ї. потім я вирішив шукати кошти в Інтернеті, де я прочитав про містера Педро, який допомагає людям з позикою в Інтернеті, де в Інтернеті було зазначено цей електронний лист (pedroloanss@gmail.com), але все ще не був переконаний через те, що я пережив поки мій родич, який є священиком, також не розповів мені про поточну схему кредитування під дуже низьку відсоткову ставку в 2 і чудові умови погашення без штрафних санкцій за несплату. У мене не було іншого вибору, як також зв’язатися з ними, що я і зробив. пан Педро відповів мені. той день був найкращим і найкращим днем ​​у моєму житті, який ніколи не можна забути, коли я отримав кредитне сповіщення про суму позики в розмірі 400 000,00 доларів США, на яку я подав заявку. Я ефективно використав позику, щоб погасити свої борги та почати лісопильний бізнес, і сьогодні я і мої діти щасливі та щасливі. Ви також можете зв’язатися з ними електронною поштою: (pedroloanss@gmail.com чому я це роблю? я роблю це, щоб зберегти якомога більше тих, хто потребує позики в Інтернеті. дякую і благословить вас усіх, я олександер Артем з Horizon Park bc , україна.

    ВідповістиВидалити